Painekompensoinnin tulon vaihtoehdot - MGP261 - MGP262

MGP260-sarja Asennus- ja turvallisuusopas

Document code
M212481FI
Revision
B
Language
Suomi
Product
MGP261
MGP262
Document type
Käyttöopas
Tarkat mittauslukemat edellyttävät mitattavan prosessin painekompensointia. MGP260-sarjan mittapäät eivät mittaa painetta, joten syöttölähteen asetus on määritettävä painekompensoinnin tuloon. Seuraavat paineen tulon vaihtoehdot ovat käytettävissä:
  • Paineenmittaus ulkoiselta painemittalaitteelta MGP260-komponenttilevyn Ex ia -tuloliittimien (4–20 mA) kautta. Tämä on suositeltava vaihtoehto: esimerkki asennuksesta kuvassa Kuva 1. Ulkoisen painemittalaitteen tulon johdotus on esitetty kohdassa Johdotuskaavio.
    Huomaa, että MGP260-sarjan mittapäiden Ex ia -tulossa on sisäinen virransyöttö ja eristys. Yhteensopivat Ex ia -painemittalaitteet voidaan liittää suoraan tuloliitäntään.
  • Painemittaus Modbus-pääkoneelta sarjaväyläliitännän kautta.
  • Jos prosessipaine on vakio, tuloon voidaan konfiguroida kiinteä paineen kompensointiarvo.

MGP260-mittapään painekompensoinnin tulon asetusten (esimerkiksi tulon tyypin valinta ja tulon skaalaus) on vastattava sovelluksessasi käytettyä paineen tulon lähdettä. Lisätietoja painekompensoinnin vaihtoehdoista ja ohjeet kompensoinnin tulojen asetusten määrittämiseen Vaisala Insight PC-ohjelmistolla tai Modbus-väylän kautta on oppaassa MGP260 Series User Guide.