Presentation av HMT370EX-serien - HMT370EX

HMT370EX Installations- och säkerhetsanvisningar

Document code
M212306SV
Revision
B
Language
Svenska
Product
HMT370EX
Document type
Bruksanvisning

Vaisala HUMICAP® fukt- och temperaturtransmitterserien HMT370EX är den perfekta lösningen för att mäta fukt i farliga områden. Den robusta HMT370EX med inbyggd säkerhet fungerar säkert och tillförlitligt även i de farligaste områdena såsom zon 0. Nästa generations HMT370EX-transmitter kan användas som en ersättning för den gamla HMT360-transmitterserien i alla HMT360-applikationer.

HMT370EX kan installeras direkt i explosiva områden. Den tål kontinuerlig exponering för potentiellt explosiva miljöer med brandfarliga gaser eller damm och kräver inga ytterligare skyddshöljen för användning i varken gasmiljöer eller dammiga miljöer.

HMT370EX finns med flera probtillval för olika applikationer. Tack vare den löstagbara probmodulen kan prober enkelt bytas ut och tas bort för kalibrering utanför det farliga området utan att hela transmittern tas bort.

Transmittern har två analoga utsignaler (4–20 mA) för anslutning via säkerhetsbarriärer. För att enkelt få tillgång till konfigurerings-, felsöknings-, kalibrerings- och justeringsfunktioner kan proben och transmitterkroppen anslutas till Vaisala Insight PC-programvaran för konfigurering, antingen tillsammans som en enhet eller separat.