Bevezetés a HMT370EX sorozatba - HMT370EX

HMT370EX Telepítési és biztonsági útmutató

Document code
M212306HU
Revision
B
Language
Magyar (Magyarország)
Product
HMT370EX
Document type
User guide

A Vaisala HUMICAP® HMT370EX sorozatú páratartalom- és hőmérséklet-adókészülék ideális megoldás a veszélyes területek páratartalmának mérésére. A gyújtószikramentes és robusztus HMT370EX biztonságosan és megbízhatóan működik még a legveszélyesebb területeken is, például a 0-ás zónában. A következő generációs HMT370EX adókészülék az összes HMT360 alkalmazásban a régóta futó HMT360 adókészülék sorozat helyettesítésére használható.

A HMT370EX közvetlenül robbanásveszélyes területekre telepíthető. Képes elviselni a folyamatos kitettséget a gyúlékony gázokat vagy port tartalmazó, robbanásveszélyes környezeteknek, és nem igényel külön védőburkolatot a gázos vagy poros környezetben történő működéshez.

A HMT370EX számos szonda opciót kínál különböző alkalmazásokhoz. A levehető szondamodulnak köszönhetően a szondák könnyen kicserélhetők és eltávolíthatók a veszélyes területen kívüli kalibráláshoz a teljes adókészülék eltávolítása nélkül.

Az adókészülék 2 analóg áram kimeneti csatornával rendelkezik (4… 20 mA) a biztonsági gátakon keresztüli csatlakozáshoz. A konfigurációhoz, a diagnosztikához, a kalibrálási és beállítási funkciókhoz való egyszerű hozzáférés érdekében a szonda és az adókészülék teste csatlakoztatható a Vaisala Insight PC szoftverhez konfigurálás céljából, akár egy közös egységként, akár külön-külön.