Telepítés előkészítése - HMT370EX

HMT370EX Telepítési és biztonsági útmutató

Document code
M212306HU
Revision
B
Language
Magyar (Magyarország)
Product
HMT370EX
Document type
User guide

A telepítés megkezdése előtt ellenőrizze a következőket:

  • Győződjön meg arról, hogy a telepítés színhelye megfelel az adókészülék Ex besorolásának: lásd 1. Táblázat.
  • Tekintse át a veszélyes területre vonatkozó információkat Útmutató a veszélyes körülmények közötti biztonságos használathoz további információkért a HMT370EX-hez kapcsolódó Ex biztonsági követelményekről és a specifikus felhasználási feltételekről.
  • Tekintse át a jelen dokumentumban található bekötési rajzokat, hogy információt szerezzen a galvanikus leválasztó vagy a Zener-gát használatáról.
  • Amikor kiválasztja a kábeltömszelencéket és dugaszokat az alkalmazáshoz, gondoskodjon azok Ex megfelelőségéről. A tömszelencéknek és a dugaszoknak víz- és porzáróknak kell lenniük.

Kábelezési információk

Figyelmeztetés Galvanikus leválasztókkal vagy Zener-gátakkal védett telepítés kötelező veszélyes környezetben.
FIGYELMEZTETÉS Az alkalmazás kábelezésének megtervezésekor vegye figyelembe, hogy az 1. csatornát (CH1) mindig be kell kötni. Az adókészülék az 1. csatorna csavaros sorkapcsain keresztül kap áramot, és nem kapcsol be, ha csak a 2. csatorna (CH2) van bekötve.
FIGYELMEZTETÉS Győződjön meg arról, hogy az adókészülék tápellátása megfelelő. 12 VDC minimális feszültség minden körülmények között szükséges, az adókészülék csavaros sorkapcsainál mérve. Ha a tápfeszültség kevesebb, mint 12 VDC, akkor az analóg kimenet árama hibás lehet.
Javasoljuk, hogy a lecsupaszított vezetékeken szorítóhüvelyeket használjon, amelyek garantálják a biztonságos érintkezést a csavaros sorkapcsoknál.

Átvezetés kiválasztása és alapértelmezett dugaszok

A HMT370EX két különböző típusú dugasszal van ellátva az adókészülék átvezetésein, amint azt a 1. Ábra mutatja.

1. Ábra Alapértelmezett dugaszok a HMT370EX átvezetőkben
1
Levehető műanyag szállítófedél: le kell cserélni (hajtsa be a szállítófedél oldalait és húzza ki)
2
Fém tömítődugó: felhasználható a végső telepítésnél

A műanyag szállítófedelet (1) a HTM370EX bekötésekor mindig ki kell cserélni egy Ex szabványnak megfelelő tömszelencére, vezetékre vagy tömítésre. A fém tömítődugó (2) a helyén hagyható és felhasználható a végső telepítésben, ha a jobb oldali átvezetést nem használják. A kábeltömszelence és a vezetékek opcióit lásd HMT370EX User Guide.