HMT370EX-sarjan esittely - HMT370EX

HMT370EX Asennusopas ja turvallisuusohjeet

Document code
M212306FI
Revision
B
Language
Suomi
Product
HMT370EX
Document type
Käyttöopas

Vaisala HUMICAP® HMT370EX -kosteus- ja lämpötilalähetinsarja on ihanteellinen ratkaisu räjähdysvaarallisten tilojen kosteusmittauksiin. Luonnostaan vaaraton ja kestävä HMT370EX toimii turvallisesti ja luotettavasti myös alueilla, joissa räjähdysvaara on suurin, kuten tilaluokan 0 vyöhykkeellä. Uuden sukupolven HMT370EX-lähetintä voidaan käyttää korvaamaan pitkään saatavilla ollut HMT360-lähetinsarja kaikissa HMT360-laitteiston käyttökohteissa.

HMT370EX voidaan asentaa suoraan räjähdysvaaralliselle alueelle. Sarja kestää jatkuvaa altistumista herkästi syttyville kaasuille ja pölylle räjähdysvaarallisessa ympäristössä, eikä siihen tarvitse asentaa ylimääräistä suojakoteloa.

HMT370EX-lähettimissä on mahdollista käyttää useita mittapäävaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Irrotettavan mittapäämoduulin ansiosta mittapäät voidaan helposti vaihtaa ja poistaa räjähdysvaarallisen alueen ulkopuolella tehtävää kalibrointia varten lähetintä irrottamatta.

Lähettimessä on kaksi analogista virtalähtöä (4–20 mA) erotin- ja ylijännitesuojaytkentöjä varten. Helppoa määritystä, diagnostiikkaa, kalibrointia sekä säätötoimia varten mittapää ja lähettimen runko voidaan yhdistää Vaisala Insight PC -ohjelmistoon yhtenä yksikkönä tai erillisinä laitteina.