Asennuksen valmistelu - HMT370EX

HMT370EX Asennusopas ja turvallisuusohjeet

Document code
M212306FI
Revision
B
Language
Suomi
Product
HMT370EX
Document type
Käyttöopas

Tarkista seuraavat asiat ennen asennuksen aloittamista:

Johdotustiedot

Varoitus Räjähdysvaarallisessa ympäristössä laiteasennuksen suojaus galvaanisilla erottimilla tai zener-ylijännitesuojilla on pakollista.
Varoitus Kun suunnittelet laitesovelluksen johdotusta, huomaa, että kanavan 1 (CH1) on aina oltava johdotettu. Lähetin saa virtaa kanavan 1 ruuviliittimien kautta eikä käynnisty, jos ainoastaan kanava 2 (CH2) johdotetaan.
Varoitus Varmista, että lähettimen virransyöttö on asianmukainen. Vähimmäisjännite on kaikissa olosuhteissa 12 VDC lähettimen ruuviliittimistä mitattuna. Jos syöttöjännite on alle 12 VDC, analogialähdön virta voi olla virheellinen.
Kuorituissa johtimissa on suositeltavaa käyttää asennusholkkeja, jotta varmistetaan turvallinen liitos ruuviliittimiin.

Läpiviennin valinta ja oletuksena käytettävät tulpat

HMT370EX-sarjan mukana toimitetaan kaksi erilaista tulppatyyppiä, jotka asennetaan lähettimen läpivienteihin kuvan Kuva 1 mukaisesti.

Kuva 1. Oletustulpat HMT370EX-lähettimen läpivienneissä
1
Irrotettava muovinen kuljetussuojus: irrotettava ennen asennusta (taita kuljetussuojuksen sivut yhteen ja vedä ulos)
2
Metallinen tiivistetulppa: voidaan käyttää lopullisessa asennuksessa

Muovinen kuljetussuojus (1) on aina vaihdettava Ex-vaatimusten mukaiseen kaapeliläpivientiin, kaapeliputkeen tai tiivisteeseen, kun teet HTM370EX-sarjan johdotuksen. Metallinen tiivistystulppa (2) voidaan jättää paikalleen ja sitä voidaan käyttää lopullisessa asennuksessa, jos oikeanpuoleista läpivientiä ei käytetä. Katso kaapeliläpivienti- ja kaapeliputkivaihtoehdot dokumentista HMT370EX User Guide.